Aşk Yeniden 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox tv'nin sevilen dizilerinden Aşk Yeniden bu hafta 53. bölümü ile ekranlara geldi. Dizide büyük bir sürpriz izleyiciyi ekranlara kilitledi. Şimdi gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi ancak yeni tanıtım henüz yayınlanmadı. Fragman çıktığı anda buradan i

Aşk Yeniden 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox tv'nin sevilen dizilerinden Aşk Yeniden bu hafta 53. bölümü ile ekranlara geldi. Dizide büyük bir sürpriz izleyiciyi ekranlara kilitledi. Şimdi gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi ancak yeni tanıtım henüz yayınlanmadı. Fragman çıktığı anda buradan izleyebilirsiniz.

Aşk Yeniden 53. bölümünde bu akşam;

Ertan’ın açtığı babalık davasının gereği olarak yapılan DNA testi sonuçlanmış ve Ertan ile Selim’inhiçbir akrabalığı olmadığı kesinleşmiştir. Bu durum Zeynep’i herkese karşı çok zor durumda bırakır. Özellikle Fatih’in bu konudaki tavrı Zeynep’i çok kırar. Ancak beklenmeyen bir gelişme olur ve Mukaddes bu konudaki suçunu itiraf ederek ikili arasındaki gerilimi sonlandırmaya çalışır. Hayat yavaş yavaş eski rutinine dönmeye başlamışken Yadigâr’ın aniden ortadan kaybolması herkesi şoke eder…

ask-yeniden-003.jpg

Aşk Yeniden her hafta salı günler saat 20.00'de ekranlara geliyor. Özge Özpirinçci ile Buğra Gülsoy'un başrolde olduğu dizide diğer oyuncu kadrosu ise şu şekilde Tamer Levent, Tülin Oral, Orhan Alkaya, Lale Başar, Didem Soydan, Nilay Deniz, Can Sipahi, Mert Öcal, İlkem Ulugün, Emre Erkan, Sema Keçik.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem