Aşk Laftan Anlamaz 5. Bölümde sürpriz gelişmeler!

Aşk Laftan Anlamaz 5 Bölüm Çarşamba akşamı sevenleri ile buluşacak

Aşk Laftan Anlamaz 5. Bölümde sürpriz gelişmeler!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz Çarşamba akşamı saat 20.00’de sevenleri ile buluşacak. Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrolleri paylaştığı dizinin yapım şirketliğini Bi Yapım üstlendi. Yönetmen koltuğunda ise Bahadır İnce oturuyor.

Aşk Laftan Anlamaz 5. Bölüm Fragmanı…
 
Dizinin 2. Fragmanı…
 


Geçen Hafta Neler Oldu?
Hayat, tekrar Murat’a yalan söylemek zorunda kalır. Suna, Didem’den kurtulmanın yolunu Hayat’ı aramakla bulur. Didem ise her şeyden pişman olur ve Hayat’tan özür diler. Murat ise Hayat’ın söylediği yalanı öğrenir ve Hayat’a trip atar. Hayat, Murat’ın gönlünü almaya çalışır.

Murat aynı zamanda kardeşi Doruk ile kavga ederler. Üzüntüsünü ise belli etmeye çalışır.  Murat ve Hayat Didem’in doğum günü için aynı takıma düşerler. Bu durumdan dolayı çok gerilir olay büyüdükçe daha da gergin bir ortam olur ve yanlış anlaşılmalar da artar.

Konusu:
Murat Sarsılmaz Tekstil dünyasının bir numaralı isimlerindendir. Hayat ise Giresunlu olan 2 kız arkadaşı ile birlikte yaşayan biridir. Murat ve Hayat’ın tesadüfen karşılaşmasının ardından yaşadıkları büyük aşkı anlatır.

Oyuncu Kadrosu:
Hande Erçel: Hayat
Burak Deniz: Murat
Özcan Tekdemir: Aslı
Merve Çağıran: İpek
Oğuzhan Karbi: Doruk
Tuğçe Karabacak: Didem
Demet Gül:  Tuval
Süleyman Felek: Kerem
Betül Çobanoğlu: Derya
Cem Emüler: Nejat
Evren Duyan: Fadik
Sultan Köroğlu Kılıç: Emine
Elif Doğan: Suna
Metehan Kuru: Gökçe
Oğuz Okul: Kemal
Gözde Kocaoğlu: Çağla
Nazan Diper: Azime

Merve Çağıran Kimdir?

1 Ocak 1992 yılında Balıkesir’de doğdu. Eğitimini 35,5 Sanat Merkezi’nde aldı. Oyunculuk hayatına Tek Türkiye dizisi ile başladı. Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide de rol aldı.

Filmografisi:
Tek Türkiye, Farklı Desenler, Şefkat Tepe, Ötesiz İnsanlar, Nizamam Adanmış Ruhlar, Hiyanet Sarmalı, Kaçak Gelinler, Tatlı Küçük Yalancılar
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem