Aşk Laftan Anlamaz 4. Bölümde Hayat geri dönecek mi?

Aşk Laftan Anlamaz 4. Bölüm bu akşam sevenleri ile buluşacak

Aşk Laftan Anlamaz 4. Bölümde Hayat geri dönecek mi?

Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz bu akşam Show TV ekranda bu akşam saat 20.00’de sevenleri ile buluşacak. Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrollerini oynadığı dizinin Yönetmen koltuğunda Bahadır İnce oturuyor. Bi yapımın üstlendiği projenin senaristliğini Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses paylaşıyor.

Aşk Laftan Anlamaz 4. Bölüm fragmanı…
                
Geçen Hafta Neler Yaşandı?
Hayat işlerinde suçlandığı için istifa eder. Hayat Sarte’nin danışmasına gider karşılamada orada bulunur. Her şey istenildiği gibi gidildiği düşünülüyordu ki Tuval gelir ve kızının orada çalıştığını söyler. Hayat, Aslı ve İpek ne yapacaklarını düşünürken Suna’ya haber vermek akıllarına gelir. İpekle Suna’nın yanına giderler. Bunların olurken diğer yandan Murat Doruk ile konuşunca Hayat’ın suçu olmadığını öğrenir. Ama yine de özür dilemez. Azime ve Kerem ile yapılacak konuşmada hata yaptığını anlar. Hayat’tan özür diler ama Hayat geri gelecek mi?

Konusu:
Sarsılmaz ailesi tekstil alanında en önde gider. Ailenin tek çocuğu Murat Sarsılmazdır. Diğer yandan Giresun’da doğan 2 kız arkadaşı ile birlikte İstanbul’da yaşayan Hayat ile yolları kesişir. Kavga ile başlayan tanışmaları sonradan aşka dönüşür.

Oyuncu Kadrosu:
Hande Erçel, Burak Deniz, Oğuzhan Karbi, Merve Çağıran, Özcan Tekdemir, Demet Gül, Tuğçe Karabacak, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler,  Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Elif Doğan, Metehan Kuru, Oğuz Okul, Gökçe Kocaoğlu

Hande Erçel Kimdir?
 
1993 yılında Balıkesir’de doğdu. Erçel Halen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları bölümünü okuyor. Oyunculuk kariyerinde Güneşin Kızları dizisi ile zirve yaptı.
Filmografisi:
Çalıkuşu, Çılgın Dershane Üniversitede, Hayat Ağacı, Güneşin Kızları

Burak Deniz Kimdir?

20 Ekim 1989 yılında İstanbul’da doğdu.
Filmografisi:
Kolej Günlüğü, Sultan, Kaçak,  Medcezir, Tatlı Küçük Yalancılar, Gecenin Kraliçesi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler