Aşk Laftan Anlamaz 3. Bölümde Murat Ve Hayat yakınlaşması!

Aşk Laftan Anlamaz 3. Bölüm bu akşam ekranlarda yerini alacak

Aşk Laftan Anlamaz 3. Bölümde Murat Ve Hayat yakınlaşması!

Çarşamba akşamlarının yeni dizisi Aşk Laftan Anlamaz dizisi bu akşam 3. Bölüm ile sevenleri karşısında boy gösterecek. Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı dizi bu akşam Show TV ekranlarında yerini alacak. Bi Yapımın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Bahadır İnce oturuyor. Senaryo ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses yapıyor. Bu akşam Show TV ekranlarında saat 20.00’de sevenleri ile buluşacak.

Aşk Laftan Anlamaz 3. Bölüm fragmanı…
 

Dizinin 2. fragmanı...



Geçen Hafta neler oldu?
Gerçek Suna’yı karşısında gören Hayat ne yapacağını bilmez durumu geçiştirmeye çalışır. Durumu anlayan Emine’nin baskıları da artmıştır. Aslı ve İpek Hayat’ın yardım çağrısına yetişirler. Hayat artık her şeyin mümkün olmadığına inanmaktadır. Bu arada İpek Ve Hayat, Suna’yı ikna etmeye çalışırlar. Hayat aynı zamanda Murat’ın verdiği işler ile uğraşır. Hayat’ın gurur ve gelecek arasındaki tercihi ne yönde olacak?
Konusu:
Tekstil dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Murat Sarsılmaz’ın yolu bir şekilde Hayat ile kesişir. Hayat, iki arkadaşı ile yaşayan Giresunlu birini canlandırır. Murat ve Hayat’ın kavga ile başlayan aşk hayatını ele alır.
Oyuncu Kadrosu:
Hande Erçel: Hayat
Burak Deniz: Murat Sarsılmaz
Oğuzhan Karbi: Doruk
Merve Çağıran: İpek
Özcan Tekdemir: Aslı
Demet Gül: Tuval
Tuğçe Karabacak: Didem
Süleyman Felek: Kerem
Betül Çobanoğlu: Derya
Cem Emüler: Nejat
Evren Duyan: Fadik
Sultan Köroğlu kılıç: Emine
Elif Doğan: Suna
Metehan Kuru: Gökçe
Oğuz Okul: Kemal
Gökçe Kocaoğlu: Çağla
Nazan Diper: Azime
 
Burak Deniz Kimdir?



1989 yılında İstanbul’da doğan genç oyuncu lise eğitiminin son zamanları ve sonrasında tiyatroya ilgi duymaya başladı. Oyunculuk kariyerinde o dönemlerinde popüler diziş olan Kaçak ve Kolej Günlüğü dizilerinde bulundu. Ardından 2013 yılının popüler dizisi Medcezir dizisinde Aras karakterini canlandırdı. Genç oyuncu oyunculuk yaşamına dizi ve sinema çalışmaları ile devam etmektedir.

Merve Çağıran Kimdir?



1992 yılında Balıkesir’de doğdu. Tiyatroya ilgisi lise yıllarına dayanır. Ailesinin desteğini aldığı her yerde belirten genç oyuncu, oyunculuk kariyerine Tek Türkiye dizisi ile giriş yaptı. Oyunculuk kariyerinde birçok çalışmaya imza atan Çağıran geçtiğimiz yıl Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde rol aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem