Arka Sokaklar 408. Bölümde Rıza Baba ölecek mi?

Arka Sokaklar 408. Bölümü fragmanı herkesi şaşkına çevirdi.

Arka Sokaklar 408. Bölümde Rıza Baba ölecek mi?

Dün akşam tüm sevenlerini ekran başına kitleyen dizinin yeni bölüm fragmanı ise asıl şoku yaşattı. Rıza Babanın vurulması üzerine herkesi üzerken gelecek bölümde Rıza Babanın ölmesi daha çok üzdü. Dün akşam Kanal D ekranlarında dizinin 407. Bölümü yayınlandı.

Dizinin 407. Bölümünde neler oldu?
Zümrüt’ün kocası ölünce çocukları ile birlikte zor duruma düştüler. Kızı Ceylan’ın kuma olmasını isterlerken annesi Zümrüt buna asla izin vermez. Rıza Baba ise Deniz’e de tavsiyeler de bulunur. Rıza Baba ufak tefek şeyler almak için bir markete gider ve o markette soygun olur. Müdahale etmek ister ama bir kaza sonucunda vurulur. Soyguncunun maskesini çıkartınca Deniz olduğunu görür.
Rıza Babanın ölüp ölmeyeceği ise yeni bölümde belli oldu.

Arka Sokaklar 408. Bölüm fragmanı…

Kanal D ekranlarının Sevilen dizisi Yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz’un oturuyor. Senaryosu ise  Ahmet Yurdakul ve Ozan Emre Yurdakul’a aittir.
Konusu:
İstanbul’da Rıza Babanın ekibi olan polisler Türkiye’yi daha yaşanır bir hale getirme çabasında içinde kendi hayatlarını bile hiçe saydılar.
Oyuncu kadrosu:  Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Hüsnü Çoban, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar, Alp Korkmaz, Özlem Çınar, Figen Evren, Nazlı Tosunoğlu, İpek Yaylacıoğlu, Hülya Kalebayır Çelik, Can Başak, Tunç Oğuz, Boğaç Aksoy, Onur Bay, Furkan Göksel, Yüsra Geyik, Manolya Aşık, Kerimhan Duman, Beste Seyhan Şamcı, Uğur Pektaş, Mustafa Efe Günay, Kaan Uslu’dur.
 
Zafer Ergin Kimdir?


30 Ağustos 1942 yılında doğan sanatçı Dil Tarih Coğrafya Fakültesinde Sanat Tarihi bölümünü okudu. Ankara Deneme Sahnesi’nde yetişti. Dizi ve filmlerde rol almış ses sanatçılığının yanında oyunculuğa başladı. Farklı rollerde oynayan Ergin’in zirveye çıkışı Arka Sokaklar dizisi ile oldu.
Filmografisi:
Sümela’nın Şifresi: Temel, Güneşi gördüm, Döngel Kerhanesi, New York’ta Beş Minare, Akasya Durağı, Ankara Cinayeti, Kanlı Düğün, Zalim, Hırsız, Deli Yürek, Sır Dosyası, Bir Tren Yolculuğu, Çalıkuşu, Bağdat Hatun, Berlin İn Berlin, Yaprak Dökümü, Kurtlar Vadisi,
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem