Ama Arkadaşlar İyidir ne zaman başlıyor!

SHOW TV ekranlarında yeni bir dizi seyirciler ile buluşmak için gün sayıyor

Ama Arkadaşlar İyidir ne zaman başlıyor!

Yaz dizilerinin aralarına bir yenisi daha ekleniyor. Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak Ama Arkadaşlar İyidir dizisi gerek oyuncu kadrosu ile gerekse senaryosu ile iddialı bir giriş için gün sayıyor. Yapım Şirketliğini 03 Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Zeynep Günay oturuyor.

Senaryosunun Ekin Atalar tarafından yapılan dizinin konusu üniversitede geçer. Farklı yerlerden gelen 5 arkadaşın hayatını ele alır. Genç ve deneyimli oyuncu olan Aslı Melisa Uzun, Su Kutlu, İdris Nebi Taşkan ve Hayal Köseoğlu’da yer alacak. Daha şimdiden birçok kişini şimdiden sevdiği dizi 15 Temmuzda çekimlerine başlayan dizi şimdiden kendi hedef kitlesini oluşturmayı başardı.

Aslı Melisa Uzun Kimdir?

Ankara doğumlu olan manken 19 yaşındadır. Eğitimini Köln Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1. Sınıf öğrencisidir. Güzelliği ile adından söz ettiren manken 2015 yılında yarışmanın finalinde favorileri arasında yer alır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem