Aile İşi son bölümde neler oldu?

ATV'nin sevilen dizileri arasında bulunan Aile İşi bu hafta 12. bölümüyle izleyici ile buluştu. Her hafta çarşamba günleri ekranlara gelen dizide bu hafta neler oldu?

Aile İşi son bölümde neler oldu?

ATV'nin sevilen dizileri arasında bulunan Aile İşi bu hafta 12. bölümüyle izleyici ile buluştu. Her hafta çarşamba günleri ekranlara gelen dizide bu hafta neler oldu? Detaylar haberimizde. Aile İşi 13. bölüm fragmanı da çıktığında burada olacak.

AİLE İŞİ 12. BÖLÜM ÖZETİ

Ailenin tüm üyeleri, sırrın perde arkasını aralayacak olan oyuncak bebeği Arif'ten geri almak ister. Yine kendilerine has ilginç yöntemlerle bunu denerler. Ve başları tabiki beladan eksik olmaz. Diğer taraftan Asiye ise bi gazetede gördüğü fotoğraftan dolayı Berk'i sorgular. Kudret'in borçulara vermiş olduğu süre ise sona ermiştir. Herkes hissesini devretmek zorundayken Berk onların imdadına yetişir. Kudret'se Hakan'a gözdağı vermek için Müjde'nin evini adeta başına yıkar. Hakan ve Cemali, küle dönmüş haldeki oyuncak bebeği bulmayı başarır. Ece'nin bebekle karşılaşması da heyecan yüklü anları beraberinde getirir.

NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği komedi dizisinin yönetmenliğini Cem Tabak üstlenirken senaryosunu ise Özgür Evren Heptürk kaleme alıyor.

OYUNCU KADROSU: UFUK ÖZKAN, MURAT AKKOYUNLU, HASİBE EREN, SAİT GENAY, PELİN AKİL, GÜLAY BALTACI, CAN BONOMO, ŞAFAK KARAALİ, ÖZGÜR EMRE YILDIRIM, DENİZHAN AKBABA, ALİ RIZA ŞAHENK, NAZ AR, OSMAN WÖBER, MİNE KILIÇ, UTKU ATEŞ, MICHAELA MELEK DEDE, MELİSA LARA CANTEZ, TOPRAK ÇERÇİOĞLU

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem