Adana Demirspor Altınordu

PTT 1. Lig'in 33. haftasının ilk maçında Adana Demirspor Altınordu ile karşılaşacak. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak mücadelede Mustafa İlker Coşkun düdük çalacak. Onun yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ile Ata Yıldırım üstlenecek. Saat 18.30'da ba

Adana Demirspor Altınordu

PTT 1. Lig'in 33. haftasının ilk maçında Adana Demirspor Altınordu ile karşılaşacak. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak mücadelede Mustafa İlker Coşkun düdük çalacak. Onun yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ile Ata Yıldırım üstlenecek. Saat 18.30'da başlayacak maçı TRT Spor canlı yayınlayacak.

Karşılaşma öncesinde ligde Adana Demirspor 51 puanla 4. sırada yer alırken Altınordu 41 puanla 12. sırada bulunuyor.

İki ekip bugüne kadar 21 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Adana temsilcisi 8 kez kazanırken İzmir ekibi 5 galibiyet aldı ve 8 maç berabere sona erdi. A.Demirspor ev sahipliğindeki 8 maçta ise ev sahibi 4 kez kazanırken misafir takım 3 galibiyet elde etti ve 1 maç berabere sonaerdi.

adana-demirspor-altinordu.jpg

Öte yandan istatistiklere bakıldığında ev sahibi ekibin 3 maçtır yenilmediği göze çarpıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem