A101 haftanın kampanyalarında müthiş ürünler

A101 5 Mayıs'ta yine bomba gibi kampanyalarla tüketicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Uygun fiyatlı kaliteli ürün arayan tüketicinin adresi olmayı başaran market, her hafta bir çok üründe dikkat çekici kampanyalar yapıyor. 5 Mayıs'ta A101 Aktüel Kampa

A101 haftanın kampanyalarında müthiş ürünler
A101 5 Mayıs'ta yine bomba gibi kampanyalarla tüketicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Uygun fiyatlı kaliteli ürün arayan tüketicinin adresi olmayı başaran market, her hafta bir çok üründe dikkat çekici kampanyalar yapıyor. 5 Mayıs'ta A101 Aktüel Kampanyaları'nda yine çok dikkat çeken uygun fiyatlı ürünler bulunuyor. Televizyondan dikiş makinesine, telefondan saç kurutma makinesine ve mutfak malzemelerine kadar bir çok çeşit ürün bu hafta vatandaşla buluşacak. Sabah saatlerinde insanların akınına uğrayan kampanyalar kısa sürede tükeniyor. Bu haftanın ürünlerinde anneler gününe özel indirimler de bulunuyor. Gelin bu haftanın ürünlerini beraber inceleyelim.
 
İşte A101 haftanın ürünleri;
 
Singer Dikiş makinesi (229 TL), Metal Dikiş Kutusu(11.50 TL), Singer Overlok makinesi (429 TL),  bayan ayakkabısı (14,95 TL), pijama takımı(14,95 TL) , erkek ayakkabısı (24.95 TL), Ezme granit Karnıyarık tenceresi (39,90TL), Derin tencere (39.90 TL), Blender seti (85.00) fincan takımı (15.95 TL) Hı Level uydu alıcılı led 124cm TV (1249 tl) Samsung Galaxy J120 (599 TL) , Arzum ütü (65 TL), Arzum saç kurutma makinesi (49.95 tl) dijital baskül (29.95 tl), Epilasyon aleti ( 55 tl) 
 
 
 
7-024.jpg
 
Bu ürünlerin yanı sıra yine bir çok şeyde indirim bulunuyor.
 
Ürün grupları

Et ve Etli Mamüller: Taze Tavuk Eti Tabaklı, Taze Tavuk Eti Poşetli, Pişirilmeye Hazır Et Ürün, Sucuk, Sosis, Salam, Yumurta, Jambon Süt ve Sütlü Mamüller: Süt, Yoğurt, Ayran, Tereyağ, Beyaz Peynir, Kaşar Peynir, Krema Peynir, Özellikli Peynirler, Hazır Tatlılar İçecekler: Su, Meyve Suları, Maden Suları, Gazlı İçecekler, Çay, Kahve, Toz İçecekler, Şalgam Suyu, Sporcu İçecekleri, Enerji İçeceği Bakliyat ve Unlu Mamuller: Makarnalar, Ekmek, Pirinç, Bakliyat, Unlar, Pudingler, Şeker, Yufka, Krem Şanti, Kakao, Maya, Pasta Sosları, Buğday Nişastası, Mantı, İrmik, Kuru Tatlılar Kuruyemişler: Kuruyemişler, Chips Kahvaltılıklar: Zeytin, Reçel, Bal, Gevrekler, Helva, Musli, Ezmeler, Kahvaltılık Sos Bisküvi ve Şekerleme: Bisküvi, Krakerler, Kekler, Gofretler, Çikolata ve Çikolata Barlar, Şekerlemeler, Cikletler, Vitaminler, Çocuk Maması, Etimek, Grissini Konserve ve Baharatlar: Baharatlar, Bulyon, Çorba, Hazır Yemek, Ketçap, Mayonez, Konserve, Sirke, Soslar, Turşular, Tuz, Kabartma Tozu / Vanilin, Harçlar, Közlenmiş Ürünler Margain ve Sıvı Yağlar: Margarin, Sıvı Yağlar Meyve ve Sebzeler: Meyve, Sebze Dondurma ve Dondurulmuş Ürünler: Dondurulmuş Ürünler, Dondurma Deterjan ve Temizlik Ürünleri: Toz Deterjan, Bulaşık Deterjanı, Çamaşır Suyu, Yumuşatıcı, Bez ve Süngerler, Bulaşık Teli ve Eldiveni, Lavabo Fayans, Sert Yüzey Temizleyici, Çözücü, Koku Giderici, Sabun, Cam Temizleyici, Halı Temizleyici, Arap Sabunu, Sıvı Deterjan Kağıt Ürünleri: Çocuk Bezi, Hijyenik Ped, Kağıt Havlu, Kağıt Mendil, Kağıt Peçete, Tuvalet Kağıdı, Islak Kağıt Ürünleri Kozmetik Ürünleri: Bebek Bakım Ürünleri, Ağız Bakım, Kremler ve Losyonlar, Deo-Edt-Roll On Stick, Kolonyalar, Pamuk ve Kulak Çubuğu, Saç Bakım, Sağlık Ürünleri, Traş Ürünleri, Vücut Bakım, Sıvı Sabun, Yüz Bakım Gıda Dışı:Çoraplar, Folyo - Stretch Film, Bardak, Plastik Torbalar, Piller, Kişisel Bakım, Kibrit ve Çakmak, Aydınlatma Gereçleri, Ayakkabı Boyası ve Sünger, Bijuteri, Kontör

Şirket Profili

Turgut AYDIN (yönetim kurulu başkanı)

Turgut AYDIN, 1942 yılında Trabzon'un Maçka ilçesinde doğdu. Henüz 15 yaşındayken, İstanbul'a göç ederek iş hayatına atıldı. Örnek bir Anadolu girişimcisi enerjisiyle, önce birçok ticari, sonra da sanayi şirketleri kurdu. Aydın Örme, tekstil sektöründe, en çok bilinen kuruluşudur. 2000 yılında hizmete giren Memorial Sağlık Grubunun çoğunluk hissesi, Turgut AYDIN ve ailesinin olup, kalan hisseler eşit biçimde, İngiliz ve Katar fonlarına aittir.2008 yılında kurduğu English Home Mağazacılık, Türkiye'de 280'e, yurt dışında 75'e ulaşan mağazaları ile, ev tekstili perakendesinin lider kuruluşudur. 2009 sonunda satın aldığı A101'i, 6 yıl içerisinde, Türkiye'nin 81 ili ve 800'ün üzerinde ilçesinde binlerce mağazayla hizmet verir duruma getirmiştir. Turgut AYDIN şirketlerinde, 2015 sonu itibariyle 36 bin kişi çalışmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.
 
Ahmet Yaşar AYDIN (yönetim kurulu başkanı vekili )
Ahmet Yaşar AYDIN 1967 yılında Trabzon'un Maçka ilçesinde doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği mezunu olup, Evli ve 3 çocuk babasıdır.
 
Ayhan AYDIN (yönetim kurulu başkanı vekili üyesi )
Ayhan AYDIN 1970 yılında İstanbul'da doğdu. ABD Point Park Üniversitesi İşletme mezunu olup, Evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler