Devletin ajansına Trabzonlu müdür

Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürlüğü'ne aslen Trabzonlu olan Şenol Kazancı atandı.Daha önce Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Daire Başkanlığı görevini sürdüren Şenol Kazancı, Anadolu Ajansı Genel Müdürülüğü görevine atandı.Şenol Kazancı, daha önce Erdoğa

Devletin ajansına Trabzonlu müdür

Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürlüğü'ne aslen Trabzonlu olan Şenol Kazancı atandı.

Daha önce Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Daire Başkanlığı görevini sürdüren Şenol Kazancı, Anadolu Ajansı Genel Müdürülüğü görevine atandı.

Şenol Kazancı, daha önce Erdoğan'ın başbakanlık döneminde Başbakanlık Başmüşavirliği ve Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı döneminde ise Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevlerinde yer almıştı.

ŞENOL KAZANCI KİMDİR?

senol_kazanci.jpg1975 İstanbul doğumlu olan Şenol Kazancı aslen Trabzonlu. Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu olan Kazancı ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. 2009 yılında, 32 yaşındayken TVNET'in genel yayın yönetmenliği görevine getirilen Kazancı 2011 yılına kadar aynı zamanda Yeni Şafak Gazetesi'nde de yazarlık yaptı. Kazancı 2011 yılında Başbakanlık Başdanışmanlık görevine atandı.

Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevine getirilen Kazancı eş zamanlı olarak Kurumsal İletişim Başkanlığı görevini de yürütüyor. İngilizce ve Almanca bilen Şenol Kazancı evli ve iki kız çocuğu babası.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler