Dernekpazarı'na ceviz projesi

 Dernekpazarı Kaymakamlığı, Dernekpazarı Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliği ile “Bir Minik El, Bir Fidan Dik” Projesi kapsamında ceviz fidanı dikildi.İlçede pilot bölge olarak Kondu Mahallesi'nde başlatılan proje kapsamında,  Atatürk İ

Dernekpazarı'na ceviz projesi

 Dernekpazarı Kaymakamlığı, Dernekpazarı Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliği ile “Bir Minik El, Bir Fidan Dik” Projesi kapsamında ceviz fidanı dikildi.

İlçede pilot bölge olarak Kondu Mahallesi'nde başlatılan proje kapsamında,  Atatürk İlkokulu birinci sınıf öğrencileri ve vatandaşların katılımıyla bölgenin iklim şartlarına uygun ceviz fidanı dikimi yapıldı. 

Proje Koordinatörü Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Meltem Seven, kaybolan ağaçların yerine gelmesinde  ve minik fidanların yeşermesinde eğitimi ve sevgiyi ilk planda tuttuklarını söyledi.

Fidanların toprakla buluşturulmasının ardından mahalle muhtarlığı tarafından ikramlarda bulunuldu, toplu fotoğraf çektirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler