Denizeri: İbra edilmemeleri içi...

Trabzonspor Kulübü eski yöneticisi Recep Denizeri Trabzonspor yönetimi tarafından bugün mail Genel Kurulu için üyelere gönderilen mesaj ile ilgili olarak Haber61.net’e açıklamalarda bulundu.Mesajın saygısızca bir mesaj olduğunu belirten Denizeri, “insanla

Denizeri: İbra edilmemeleri içi...

Trabzonspor Kulübü eski yöneticisi Recep Denizeri Trabzonspor yönetimi tarafından bugün mail Genel Kurulu için üyelere gönderilen mesaj ile ilgili olarak Haber61.net’e açıklamalarda bulundu.

Mesajın saygısızca bir mesaj olduğunu belirten Denizeri, “insanlar kimin ne olduğunu biliyor. Bu yönetimden sonra geleceklerin bunlara ne yapacaklarını herkes biliyor” dedi.

Denizeri Tüzüğün 7. Maddesi ile ilgili olarak ise bu yönetimin hangi para ile hangi malları alacaklarını merak ettiğini belirterek, “hiçbir taraftar buna inanmasın. Delegelerin hiç birinin buna inanmayacağını herkes biliyor. Yalan söylüyorlar. Şuana kadar ne aldı ki? Bu mesaj gönderilmeden önce kendisine oy vermeyi ve ibra etmeyi düşünüyordum. Şimdi kesinlikle vermeyeceğim gibi yönetimin ibra edilmemesi içinde çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Özel Haber: Tuncay Lakot / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor