Deniz Yılmaz’dan müjdeli haber

Trabzonspor’un Kayseri Erciyespor maçında sakatlanıp  sağ ayak fibula kemiğinde kırık tespit edilen ve 8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan  Deniz Yılmaz Kasım ayının sonunda sahalara dönmesi gerekirken Ocak ayında takımla çalışmalara başlaması ve g

Deniz Yılmaz’dan müjdeli haber

Trabzonspor’un Kayseri Erciyespor maçında sakatlanıp  sağ ayak fibula kemiğinde kırık tespit edilen ve 8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan  Deniz Yılmaz Kasım ayının sonunda sahalara dönmesi gerekirken Ocak ayında takımla çalışmalara başlaması ve geçen 2 aylık süre zarfında oyuncunun sakatlığı ile ilgili bir açıklama yapılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Yerli forvet konusunda alternatifi bulunmayan Trabzonspor’da Deniz Yılmaz’ın sakatlığının düzelmesi ve Bordo-Mavili takım ile çalışmalara başlaması memnuniyet yarattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler