Deniz Seki'ye hapis şoku!

Yargıtay Ceza Genel Kurulu'nun 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadığı şarkıcı Deniz Seki, konser vermek için geldiği Edirne'de kararla ilgili kendisine ulaşan bir tebligat olmadığını söyledi. Seki, "Elime ulaşan herhangi b

Deniz Seki'ye hapis şoku!

Yargıtay Ceza Genel Kurulu'nun 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadığı şarkıcı Deniz Seki, konser vermek için geldiği Edirne'de kararla ilgili kendisine ulaşan bir tebligat olmadığını söyledi. Seki, "Elime ulaşan herhangi bir tebligat yok. Ben Allah katında da vicdanım gayet rahat, pirüpak. İnşallah yargı önünde de aynı berraklıkta olacağım. Çok kısa bir zaman sonra” dedi. Seki, konsere de Halil Sezai'nin 'isyan' şarkısıyla başladı.

Edirne Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü yapılması planlanan Deniz Seki, konseri yoğun yağmur yağışı nedeniyle bugüne ertelenmişti. Şarkıcı Deniz Seki, Edirne'ye doğru yola çıkmadan kısa bir süre önce İstanbul 9'ncu Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasının onandığını öğrendi. Konseri iptal etmeyen Deniz Seki, ekibiyle birlikte karayoluyla Edirne'ye geldi.

GAZETECİLERİ ATLATTI

Kalacağı otel önünde gazetecilerin beklediğini öğrenen Deniz Seki, belediye tarafından kendisi için ayrılan otele gelmeyerek başka bir otele geçti ve gazetecilerin görüntü almasını engelledi. Menajerleri tarafından 2 kez açıklama yapacağı duyurulan Deniz Seki, konser öncesinden otelinden çıkmadı. Trafiğe kapalı olan Saraçlar Caddesi'ndeki açık hava konseri için hazırlıklarını tamamlayan Seki, otel çıkışında gazetecilerin soru sormamalarını isteyerek “Elime ulaşan herhangi bir tebligat yok. Bende zaten konser öncesi buradayım. Ben Allah katında da vicdanım gayet rahat, pirüpak. İnşallah yargı önünde de aynı berraklıkta olacağım. Çok kısa bir zaman sonra” açıklamasında bulundu.

KONSERE 'İSYAN' ŞARKISIYLA BAŞLADI

Daha sonra otel önünde kendisini bekleyen araca geçen Deniz Seki, Saraçlar Caddesi'ndeki platformda sahneye çıktı. Siyah straplez ve pantolon giymeyi tercih eden Deniz Seki, ücretsiz halk konserine "Bugün bu şarkı buraya çok iyi gider diye düşündüm. Halil Sezai'nin kulakların çınlasın" diyerek 'İsyan' şarkısıyla başladı.

7 AY CEZAEVİNDE KALMIŞTI

Yargıtay Ceza Genel Kurulu, şarkıcı Deniz Seki'ye 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan verilen 6 yıl 3 ay hapis cezasını oy çokluğuyla onadı. Daha önce 7 ay cezaevinde kalan Deniz Seki'nin cezaevine girmesi gündeme geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem