Demokrasinin önemine dikkat çekti

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, demokrasinin önemine değinerek, “Çünkü diktatörlüklerin sonunu getiren ve iktidarların değişmesini sağlayan seçimlerdir. Sayın Başbakanımız ve bizler her zaman ifade ediyoruz, balans ayarı demokrasilerde tankla, tüfekle,

Demokrasinin önemine dikkat çekti

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, demokrasinin önemine değinerek, “Çünkü diktatörlüklerin sonunu getiren ve iktidarların değişmesini sağlayan seçimlerdir. Sayın Başbakanımız ve bizler her zaman ifade ediyoruz, balans ayarı demokrasilerde tankla, tüfekle, yalanla, hileyle, entrikayla değil seçim ve sandıkla olur” dedi.

Başbakan Yardımcısı Arınç, 30 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrılan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Demokrasinin önemine değinen Arınç, “Demokrasiler o kadar güçlü, seçimler o kadar anlamlı, egemenliğin millette oluşu o kadar gerçek ve samimi ki, demokrasiye inanan insanların bunlardan dersler çıkarması lazım. Çünkü diktatörlüklerin sonunu getiren ve iktidarların değişmesini sağlayan seçimlerdir. Sayın Başbakanımız ve bizler her zaman ifade ediyoruz, balans ayarı demokrasilerde tankla, tüfekle, yalanla, hileyle, entrikayla değil seçim ve sandıkla olur” açıklamasını yaptı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise, ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, 60 aylık sürede ellerinden gelen çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Daha sonra Orhangazi’ye geçen Arınç, burada Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı ziyaret etti. Orhangazi’nin ne eksiği varsa gerekli aslan payını alacağını vurgulayan Arınç, belediyenin iyi ve gelişmiş bir ilçede yaşamanın zevkini vereceğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından Çağlayan, Arınç’a vazo ve zeytin sepeti hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem