Demirtaş doğa için pedal çevirdi

Cumhurbaşkanı adayı ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübünün Hasankeyf, Munzur ve Karadeniz'in dereleri ile İstanbul'un kuzey ormanlarına dikkati çekmek amacıyla düzenlenen bisiklet turuna katılarak, peda

Demirtaş doğa için pedal çevirdi
Cumhurbaşkanı adayı ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübünün Hasankeyf, Munzur ve Karadeniz'in dereleri ile İstanbul'un kuzey ormanlarına dikkati çekmek amacıyla düzenlenen bisiklet turuna katılarak, pedal çevirdi.
 
HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, eşi ve çocukları ile birlikte Hasankeyf, Munzur ve Karadeniz'in dereleri ile İstanbul Kuzey ormanlarına dikkat çekmek amacıyla Diyarbakır'da düzenlenen bisiklet turuna katıldı. Demirtaş'a, Cumhurbaşkanı adayı olması nedeniyle ilk kez yakın polis korumaları verildi. İki koruma polisi de bisiklete binerek Demirtaş'ın hemen arkasında pedal çevirdi.
 
Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş, eşi Başak, kızları Delal ile Dılda Demirtaş ile birlikte, Diyarbakır Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü tarafından Hasankeyf, Munzur ve Karadeniz'in dereleri ile İstanbul Kuzey ormanlarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen bisiklet turuna katıldı. Merkez Bağlar ilçesindeki Nevruz Parkı'ndan startı verilen bisiklet turunda Demirtaş Ailesi'nin yanı sıra onlarca bisiklet ve doğa tutkunu pedal çevirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset