Demirören: Trabzonsporumuz ceza almazsa...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Olağan Mali Genel Kurulu kapsamında düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. İşte Yıldırım Demirören'in açıklamalarının tamamı; "BEĞENİRSENİZ OY VERİRSİNİZ" "Ben öncelikle şunu sö

Demirören: Trabzonsporumuz ceza almazsa...
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Olağan Mali Genel Kurulu kapsamında düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
 
İşte Yıldırım Demirören'in açıklamalarının tamamı;
 
"BEĞENİRSENİZ OY VERİRSİNİZ"
 
"Ben öncelikle şunu söylemek istiyorum. Divan 4 Anadolu kulübünün. Biz herkesi temsil ediyoruz. Trabzonsporumuz yarın böyle bir konuda ceza alma tehlikesi olursa, Trabzonspor ceza almadı diye sevinir. Şunu bilin, önümüzdeki sene seçim var. Biz aday olursak, beğenirseniz oy verirsiniz. Rakibimiz olursa ona oy verirsiniz."
 
"Bizler Anadolu çocuğu olarak, büyük kulüplerimizin arkasındayız, arkasında olmaya devam edeceğiz. Trabzonspor'dan iki tane arkadaş vardır yönetimde, diğer Anadolu kulüplerinden arkadaşlarımız var. Hepimiz biriz, büyükler, Anadolu diye ayrılmaz. Futbol böyledir. Beyefendi'nin ulaşılmaz, edilmez diye bir şey yok. Garson da ulaşır, çöpçü de ulaşır. Beyefendi halkın arasındadır."
 
"Şampiyon olan tüm kulüplerimizi kutluyorum. Sezon boyunca centilmen bir şekilde mücadele eden tüm kulüpleri kutluyorum. Ben ve arkadaşlarım Türk sporuna yaptığımız çalışmaların meyvelerini alıyoruz, gururluyuz."
 
"Ülke genelinde gidilmedik kulüp, gezilmedik tesis bırakmadık. PTT 1. Lig, ikinci ve üçüncü lig kulüplerine 26 milyon euro destek sağladık. Altyapıya her zaman destek olduk, maddi destek verdik."
 
FATİH TERİM VE YÜKSELİŞ VURGUSU!
 
"A Milli takımımız Fatih Terim'in gelişinden bu yana grafiğini yükseltiyor. Form durumunu geliştiren ve FIFA sıralamasında yükselen Milli takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası'nda da inanıyoruz ki iyi bir performans sergileyecektir. Amacımız başarıda sürekliliği yakalamış bir Milli takım yaratmaktır."
 
Süper Kupa'yı Manisa'ya aldık. Soma'ya 5 milyon yardım yaptık. Süper Kupa maçının gelirlerini Soma'ya aktaracağız. Başbakanımız'ın talimatıyla Olimpiyat Stadı'nı 2-3 sene içerisinde yenileyerek Milli takım stadı haline getireceğiz. Türkiye Kupası'nı daha ilgi çekici hale getirdik. Organizasyonu değiştirdik. Sponsor ve yayın gelirlerini %22 artırdık.
 
Sporda şiddetin önüne geçmek için göreve geldiğimiz günden bu yana gösterdiğimiz bir irade var. Özellikle, çirkin ve kötü tezahürat için radikal önlemler aldık. %70 oranında azalma yaşandı. Her türlü önlemi alacağız.
 
"GURUR DUYUYORUZ"
 
"Bu sezon e-bilet'in de yardımıyla, tribün kapatma yoluna gideceğiz. Kadın ve çocuklara oynanan maçlar, seyircisiz maçlar tarih oldu. E-Bilet konusuna gelecek olursak, kulüplerimiz şimdiden fayda sağlamaya başladı. Dünyadaki muadillerinin üzerinde ve oldukça yararlıdır."
 
"Dünya Kupası'na 40 yıl sonra hakem gönderen Federasyonun ve hatta yarı final yöneten hakemin federasyonu olmaktan gurur duyuyoruz. Her türlü yeniliği takip ediyoruz. Altı hakem uygulamasını uygulamaya başlayan ikinci federasyon olduk. Köpük uygulaması da önümüzdeki sezon uygulanmaya başlayacaktır."
 
"Önemli projemiz ise futbol fuarıdır. İstanbul'da düzenlenmesini ve gelenekselleşmesini istediğimiz bu fuar, Fatih Terim'in önerisiyle projelendirildi. Bu fuarda uluslararası teknik direktörler, hakem hocaları, spor hekimleri ve futbol adamları eğitimler verecektir."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler