"Demirören istesede kupayı Trabzon'a veremez!"

Trabzonspor eski genel sekreteri Yusuf Ziya Yılmaz Trabzonspor’un 68.Olağan genel kurulunda bir konuşma yaptı. Yılmaz Yönetimin kulübün borçlarını ödemekte olduğunu mali tablonun gösterdiğini belirterek “ Bu yönetim büyük bir mali borç batağını kucağında

"Demirören istesede kupayı Trabzon'a veremez!"

Trabzonspor eski genel sekreteri Yusuf Ziya Yılmaz Trabzonspor’un 68.Olağan genel kurulunda bir konuşma yaptı. Yılmaz Yönetimin kulübün borçlarını ödemekte olduğunu mali tablonun gösterdiğini belirterek “ Bu yönetim büyük bir mali borç batağını kucağında buldu. Önce onları bu borcun altına girecek cesareti kendilerinde bulduklarından ötürü kutluyorum." dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz açıklamalarına şöyle devam etti;

Bakın Sn Genel kurulu üyeleri Trabzonspor’un çalınan bir kupası var. Biz bu kupayı hırsızdan istiyoruz. Bu kupayı verecek kadar onurlu olsalar onu zaten çalmazlardı. 1996 da çaldılar, 2004 de çaldıla,r 2011 de çaldılar. Biz Kupayı hırsızdan isteyerek yanlış yapıyoruz. Bu kupanın kimde olduğu belli. Açık söylüyorum Bu kupayı TFF’den istememeliyiz. Çünkü Yıldırım Demirören bu kupayı Trabzonspor’a vermek istese de veremez. Bakın veremez diyorum. O zaman kupanın kimde olduğu belli. Ne hırsızdan kupayı istemeliyiz ne de TFF’den. Hırsızdan kupayı isteyerek kulübümüzü zayıf durumda gösteriyoruz belki alay konusu oluyoruz.

  Mali tabloya bakıldığında bu yönetimin borçları ödemeye çalıştığını görüyoruz. Az miktarda borç aşağı düştü. Daha kötü durumda da olabilirlerdi.

Ancak şunu söyleyeyim Kulup Avrupa’da başarılı sonuçlar alıyor.Ligde de 100 trilyon harcayarak 9. olduğumuz  sezondan  daha başarılılar. Ancak  yapılan transferler ve bunlarla yapılan uzun süreli sözleşmeler endişe verici. Bu oyuncularla yüksek maliyetlerle anlaşma yapıldığı bilgileri bize geliyor. Hatta 5 yllık sözleşmeler imzalandığı bilgisine de ulaşıyoruz. Bunlar böyle yapılmıyorsa yanlış yapılıyor.

Ayrıca Mali bilançoya bakıyorum . Orada mali müşavirlerin bile zor anlayacağı bölümler var. Bunları üyelerin anlayabileceği şekilde daha açık yazmalarını bekliyoruz. Trabzonspor başkanı konuşmasın bir bölümünde hayalindan bahsetmişti. Trabzonspor kongre üyeleri başkanın Trabzonspor başkanlık hayalinin gerçekleşmesinde ona tevevccüh gösterdiler. Ancak Trabzonspor taraftarlarında bir hayalı var. Başkanında kendisine bu teveccühü gösteren Trabzonspor taraftarının hayalini gerçekleştirme zorunluluğu var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler