Demirören "2011 den beri konuşuyorlar..."

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Trabzonsporluların hak arama mücadelesini hedef aldı ve, ''2011'den beri konuşuyorlar' ifadesini kullandı. Önce sözleri, 'Federasyona gideceğim 'gereğini yap, yapmazsan FIFA Türk futbolunu yakacak' diye. Futbolun babası UEF

Demirören "2011 den beri konuşuyorlar..."
TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Trabzonsporluların hak arama mücadelesini hedef aldı ve, ''2011'den beri konuşuyorlar' ifadesini kullandı.
 
Önce sözleri, 'Federasyona gideceğim 'gereğini yap, yapmazsan FIFA Türk futbolunu yakacak' diye. Futbolun babası UEFA’dır, dedesi de FIFA’dır. Emek hırzısları hala bu ülkede itibar görüyorsa ve gereği yapılmıyorsa o zaman ülkenin ceza alması benim de umrumda olmayacak. Temiz Türk futbolu istiyorsak, gençlerimize örnek olmak istiyorsak bunu kirleten insanları bunun dışına atmak, her namuslu insanın borcudur, bizim de borcumuzdur.' diyen Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na gönderme olarak algılansa da, 'sosyal medya' demesi sözlerindeki hedefin Temiz Futbol isteyen Trabzonsporluların olduğu görüldü.
 
Demirören şunları söyledi;
 
"FUTBOLUMUZU KAYBEDİYORUZ"
"Futbolumuzu kaybediyoruz. Şiddeti yaratanları ayıklayacağız. Futbol adına olduğunu düşünerek hareket etmemiz gerekiyor. Tepkilerimiz geçmişten farklı olacak. İlk kez Hukuk Kurulu, PFDK'nın verdiği cezaya itiraz etti. Onlara teşekkür ediyorum. Bunlar giderek artacak. Süper Kupa'da 51 taraftara işlem yapıldı."
 
Demirören, Süper Kupa finali sonrası verilen cezalarla ilgili, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin yaptığı açıklamalar için "Süper Kupa organizatörü bizim ama sorumlu olan kulüpler" ifadelerini kullandı.
 
"2011 den beri konuşuyorlar"
Demirören "Sosyal medyada "FIFA, Türkiye'yi ihraç edecek, yasaklayacak şeklinde' açıklamalar oluyor. Böyle bir şey var mı?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi:
"2011'den beri konuşuluyor, şimdi buradayız. Avrupa'nın 6. büyük ülkesiyiz. Biz Türkiye'yiz. Bunlar kolay işler değil. Biz yolumuza bakıyoruz ve hakkımızı koruyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor