Demet Akalın "Kaçtı"

Türkiye yarın yapılacak yerel seçimlere kilitlenmişken seçimlerde; kimin hangi ili, ilçeyi alacağını umursamadan hayatına devam edenler de var. Demet Akalın bunlardan yalnızca biri."BEN KAÇTIM"Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Instagram hesabından pasaport ve uç

Demet Akalın "Kaçtı"

Türkiye yarın yapılacak yerel seçimlere kilitlenmişken seçimlerde; kimin hangi ili, ilçeyi alacağını umursamadan hayatına devam edenler de var. Demet Akalın bunlardan yalnızca biri.

"BEN KAÇTIM"

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Instagram hesabından pasaport ve uçak biletinin yer aldığı bir fotoğraf paylaştı. İtalya'nın Milano kentine giden Akalın, yolculuk öncesi bilet fotoğrafını paylaşarak üzerine de bir not bıraktı. Notun üzerinde "Ben kaçtım." yazılıydı.

"OY NE OLDU TEPKİSİ"

Seçim öncesi hem gazeteciler hem de magazin dünyasının önemli figürlerinin hangi adaya oy vereceği her zaman merak konusu olur. Demet Akalın'ın da seçimlerden 1 gün önce İtalya'ya uçarak oy kullanmayacağını belli etmiş oldu. Takipçileri ünlü sanatçıya "Oy ne oldu peki" diye tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem