Demet Akalın: Ben dangalak bir kadınım

Kızı Hira’nın Sinan Akçıl’ı çok sevdiğini söyleyen ve Akçıl’ın fotoğrafını gördüğünde öptüğünü anlatan Akalın, “Hira’nın Sinan’ın fotoğrafını öperkenki anını videoya çekip yolladım. Bir saat sonra Sinan arayıp ‘Hira’ya bir şarkı yaptım. Nasıl olmuş bir di

Demet Akalın: Ben dangalak bir kadınım

Kızı Hira’nın Sinan Akçıl’ı çok sevdiğini söyleyen ve Akçıl’ın fotoğrafını gördüğünde öptüğünü anlatan Akalın, “Hira’nın Sinan’ın fotoğrafını öperkenki anını videoya çekip yolladım. Bir saat sonra Sinan arayıp ‘Hira’ya bir şarkı yaptım. Nasıl olmuş bir dinle bakalım’ dedi. Ama tabii o şarkıyı sonra aşk şarkısına çevirip kendi albümüne koydu. Bir barışma şarkısı yaptı. Çok kurnaz bir çocuk” dedi.

"ACUN DA BENİ İSTEDİ"

Son altı aydır yoğun bir şekilde televizyon programı teklifleri aldığını anlatan Akalın, Acun Ilıcalı’dan da bir teklif aldığını fakat kabul etmediğini söyledi. Akalın “Televizyon çok başka bir şey. Ben dangalak bir kadınım. Farkında olmadan bir şey söylerim, birini kırarım. Acun, Hülya Avşar ve Mustafa Sandal’ın jüri olduğu bir müzik yarışmasında bana da jüri üyeliği teklif etti. Ama Acun da beni sevdiğinden yapmadı bu teklifi. Sosyal medya gücünün kullanılacağı bir yarışmaydı, bu yüzden beni istedi. Ama ben kendimi o projenin içinde göremedim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem