Demeli: Önce Haddini bil

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi’nin açıklamalarına cevap verdi.Milliyetçi Hareket Partisi olarak bugüne kadar Trabzon’da hep seviyeli siyaset yapmaya özen gösterdiklerini ifade ederek, “Tabi ki siz İl Başkanı olana ka

Demeli: Önce Haddini bil

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi’nin açıklamalarına cevap verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak bugüne kadar Trabzon’da hep seviyeli siyaset yapmaya özen gösterdiklerini ifade ederek, “Tabi ki siz İl Başkanı olana kadar” dedi.

Muammer Demeli, “Şaşırmadım desem yalan olur. Seni çok iyi tanıdığımı sanıyordum. Senden şahıslara ve kurumlara bu kadar saldırgan tavırları beklemiyordum. Demek ki gerçek kimliğini siyasi bir kimliğe sahip olunca görmek mümkün olacakmış” diyerek açıklamalarını şöyle sürdürdü;

SAYIN REVİ, ÖNCE HADDİNİ BİL DİYORUM

“Siyasi bir partinin İl Başkanı önce siyasi kimliğe, siyasi kişiliğe ve siyasi ahlaka çok önem vermelidir. Tabi ki bunlar hemen kazanılmıyor. Bugüne kadar yaptıklarına acemilik diyor ve bundan sonraki hareketlerine ve söylemlerine lütfen dikkat et.

MHP İl Teşkilatı olarak bizim ilkemiz, ülkümüz ve din üzerindeki hassasiyetimizi kimseyle tartışmayız. Bir partinin peşine takılmak gibi de bir derdimiz olmadı olamazda. Çünkü biz bunun mücadelesini 35 – 40 yıl evvel de bir çok bedel ödeyerek zaten verdik. Bu ülkede bayrak inmesin, vatan bölünmesin, ezan susmasın diye 5000 ülküdaşımızı şehit verdik.

MHP İl teşkilatı olarak biz 20 ocak 2015 tarihinde bütün yerel gazetelerde HAŞA ilanımızda ne dedik?

Peygambere hakarete izin vermeyeceğiz, diyenlere ek olarak, Peygamberimize ve dinimize hakareti yurt dışında edene de, yurt içinde edene de aynı sert tepkiyi gösterelim dedik. Bu konuda da ilimizden ve ilimizin dışından gösterdiğimiz hassasiyetle çok olumlu tepkiler aldık.

HAŞA’da bu sözleri Trabzonlulara ve Türk milletine bir kez daha hatırlattık.

Biz yalan mı konuştuk? Bu sözler söylenmedi mi;

  1. İç İşleri Efgan Ala, Peygamber Mekke’yi fethettiğinde gurura kapıldı ama biz 12 yıldır gurura kapılmadık, demedi mi
  2. Eski Bakan Egemen Bağış, ben her Cuma google’den bulup bir ayet sallıyorum. Bu Bakara iyi makara demedi mi
  3. Düzce Milletvekili Fevai Arslan Allah’ın bütün vasıflarını toplamı bir lider Sayın Tayyip Erdoğan var demedi mi
  4. Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Başbakana dokunmak bile bence ibadettir.

Eğer bunlar yalansa çık yalan de ve ben Trabzon halkından özür dileyeceğim. Şayet doğruysa ki doğru, mutlak sen özür dileyeceksin. 

Ne oldu, kutsal dinimize ve Peygamberimize dil uzatan bizdendir diye diliniz mi tutuldu. Gelin hep birlikte İslam’a dil uzatanları kınayalım. Ve lanetleyelim. Dinimizde haksızlık karşısında susan dinsizdir suçlamasını üzerinizden atın ve meclisteki 48 milletvekili gibi adam olun ve adam gibi davranın.

Sayın Revi, MHP Trabzon’da yavru muhalefet değil ana muhalefet partisidir. 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde ikinci parti oldu. 7 Haziran 2015 seçimlerinde birinci parti olacak. Korkunuzu anlıyorum ama korkunun ecele faydası yoktur.

Biz susmayacağız ve bugüne kadar Trabzon’umuzda yaptığımız seviyeli siyasetimize devam ederek halkımızı her zaman aydınlatacağız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset