Davutoğlu'ndan Trabzonspor'a ziyaret!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti.Atatürk Alanı'nda düzenlenen AK Parti Trabzon Mitingi'ne katılan Başbakan Davutoğlu, daha sonra parti otobüsüne binerek Trabzonspor Kulübü'nün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne geçti.Burada kulüp y

Davutoğlu'ndan Trabzonspor'a ziyaret!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Atatürk Alanı'nda düzenlenen AK Parti Trabzon Mitingi'ne katılan Başbakan Davutoğlu, daha sonra parti otobüsüne binerek Trabzonspor Kulübü'nün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne geçti.

Burada kulüp yönetim kurulu üyesi Köksal Sadıklar ve teknik direktör Ersun Yanal tarafından karşılanan Davutoğlu, yarın ligde Balıkesirspor ile oynayacakları maç öncesi kampa giren Trabzonsporlu futbolcularla görüştü.

Sporculara maç öncesi başarı dileyen Davutoğlu'nun basına kapalı olarak gerçekleştirilen ziyareti, yaklaşık yarım saat sürdü.

Ziyarette teknik direktör Yanal, futbolcuların imzaladığı Trabzonspor formasını Başbakan Davutoğlu'na hediye etti.

Başbakan Davutoğlu, daha sonra eski Trabzonsporlu futbolcular ile AK Partililer arasında düzenlenen özel futbol maçında oynamak için Hüseyin Avni Aker Stadı'na geçti.

17613-9d6o8y9a.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler