Davutoğlu, "Yeni Türkiye Yolunda..."

Ahmet Davutoğlu, Başbakan olduktan sonra, televizyonlarda yayınlanan ilk 'Yeni Türkiye Yolunda' konuşmasını yaptı.  Başbakan Ahmet Davutoğlu, Musul Başkonsolosluğu personelinin kurtarılmasına ilişkin, "İftiharla ifade edeyim ki; bu olayda Türkiye ne kadar

Davutoğlu, "Yeni Türkiye Yolunda..."
Ahmet Davutoğlu, Başbakan olduktan sonra, televizyonlarda yayınlanan ilk 'Yeni Türkiye Yolunda' konuşmasını yaptı.
 
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Musul Başkonsolosluğu personelinin kurtarılmasına ilişkin, "İftiharla ifade edeyim ki; bu olayda Türkiye ne kadar büyük bir devlet olduğunu ve ne kadar işinin ehli bir hükümet tarafından yönetildiğini bütün dünyaya göstermiştir" dedi.
 
Başbakan Davutoğlu, televizyonlarda yayınlanan "Yeni Türkiye Yolunda" konuşmasında, milleti en derin saygı ve muhabbetleriyle selamladığını söyledi.
 
"Yeni bir dönemin başında, yeni umut ve heyecanlarla yola çıktığımız şu günlerde, ekranlarınız aracılığıyla evlerinize misafir olmaktan, yeni Türkiye'nin büyük hedeflerini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullanan Davutoğlu, demokrasi adına herkese gurur veren çok olgun bir sürecin sonunda yeni cumhurbaşkanını seçtiklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset