Damat adayı düğüne saatler kala vurularak hayatını kaybetti

Muğla'nın Ortaca ilçesinde pazar günü evlenecek olan bir genç, bir kavgayı ayırmak isterken tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybetti. Olay akşam saatlerinde, Muğla Büyükşehir Belediyesi Ortaca Sebze ve Meyve Hali'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye gö

Damat adayı düğüne saatler kala vurularak hayatını kaybetti
Muğla'nın Ortaca ilçesinde pazar günü evlenecek olan bir genç, bir kavgayı ayırmak isterken tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybetti.
 
Olay akşam saatlerinde, Muğla Büyükşehir Belediyesi Ortaca Sebze ve Meyve Hali'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Köyceğiz'de oturan Soner S. (37) hale gelerek iddiaya göre alacaklı olduğu Mehmet Ç. (48) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ilerlemesi üzerine Soner S. yanında getirdiği tüfekle Mehmet Ç.'ye ateş etmek istedi. Bu sırada düğün nedeniyle izinli olan ve halde bulunan Behzat Yağlı (29) kavga eden iki kişiyi ayırmaya çalıştı. Soner S.'nin elindeki tüfek ateş alınca saçmalar pazar günü düğünü olan Behzat Yağlı'nın kafasına isabet etti.
 
Kanlar içinde kalan Behzat Yağlı'yı görenler 112 Acil Servis'arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz gencin hayatını kaybettiği belirledi. Olaydan sonra zanlı Soner S. ile Mehmet Ç. gözaltına alındı. Behzat Yağlı'nın cesedi olay yeri inceleme çalışmalarının ardından Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Behzat Yağlı'dan geriye pazar günü dünya evine gireceği nişanlısı Belgin Çakar ile çekilmiş hatıra fotoğrafları bastırdıkları davetiyeler kaldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler