Daireyi esrar serasına çevirmiş!

Sera için kurulan malzemelere ise el konuldu. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İncirliova'da yaşayan A.K.'nin dairesinde, yapay ışık ve ısıtma sistemi kurarak esrar ürettiğini tespit etti. Dün sabah saa

Daireyi esrar serasına çevirmiş!

Sera için kurulan malzemelere ise el konuldu. 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İncirliova'da yaşayan A.K.'nin dairesinde, yapay ışık ve ısıtma sistemi kurarak esrar ürettiğini tespit etti. Dün sabah saatlerinde eve yapılan baskında A.K., yakalandı. Evde ise kenevir yetiştirmek için kullanılan fotosel düzeneği, 60 gram kurutulmuş esrar, uyuşturucu yapımında kullanılan 26 şişe kimyasal madde, saksılar içinde 28 kenevir bitkisi ve bir ruhsatsız tabanca ile tabancaya ait 215 mermi ele geçirdi. Gözaltına alınan A.K.'nin esrarı Aydın ve Denizli'de piyasaya sürdüğü öğrenildi. A.K.'nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

zuzp5_1427555579_4137.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler