D. Karadeniz'in ciğerleri yandı!

Ordu’nun Çatalpınar ilçesinde çıkan orman yangınında, yaklaşık 5 dönümlük alan zarar gördü.   Göller Mahallesindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına, Fatsa Orman İşletme Şefliği ile Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye

D. Karadeniz'in ciğerleri yandı!
Ordu’nun Çatalpınar ilçesinde çıkan orman yangınında, yaklaşık 5 dönümlük alan zarar gördü.
 
Göller Mahallesindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına, Fatsa Orman İşletme Şefliği ile Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Amirliği ekipleri müdahale etti. Yaklaşık 3 saat süren müdahalenin ardından yangın büyümeden söndürüldü. 
 
Fatsa Orman İşletme Şefi Özgür Ünlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangınının bilinçsizce yakılan ateşler sonucu çıktığını belirterek, "Birçok kez kırsal kesimlerde yaşayan vatandaşlarımıza ateş yakmamaları konusunda uyarılarda bulunduk. Bu bölgede bu zamanlarda her gün orman yangınları çıkıyor.  Uyarılarımızı tekrar ediyoruz. Bahçe temizliği esnasında ateş yakılmamasını önemle rica ediyoruz. Vatandaşların eğer ateş yaktığı tespit edilirse ciddi cezalarla karşı karşıya kalacaklardır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber