Cumhurbaşkanı TRT'ye dizi oluyor!

Erdoğan’ın camisi, stadı, filmi, havaalanından sonra bir de dizisi oluyor. Vatandaştan toplanan vergilerle yayın hayatını sürdüren TRT, Erdoğan’ın hayatından esinlenildiği bir diziyi yeni yayın dönemine hazırlıyor.TRT 1′de yayınlanacak olan ‘Aynamdaki Gök

Cumhurbaşkanı  TRT'ye dizi oluyor!

Erdoğan’ın camisi, stadı, filmi, havaalanından sonra bir de dizisi oluyor. Vatandaştan toplanan vergilerle yayın hayatını sürdüren TRT, Erdoğan’ın hayatından esinlenildiği bir diziyi yeni yayın dönemine hazırlıyor.

TRT 1′de yayınlanacak olan ‘Aynamdaki Gökyüzü’ isimli dizide, Erdoğan, Gül ve Necmettin Erbakan’ın siyasi mücadelelerinden ilham alınarak imam hatipli gençlerin öyküsü anlatacak.

TRT 1 yeni sezon için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın siyasi mücadelelerinden ilham alan ‘Aynamdaki Gökyüzü’ isimli yeni bir dizi hazırlıyor. Habertürk’te yer alan habere göre; Mesut Uçakan’ın yapımcılığında 650 bin TL bütçeyle çekilecek dizide, topluma söyleyecek sözleri olan bir avuç imam hatipli gencin öyküsü anlatılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem