Cübbeli Ahmet Hoca PKK'ya saydırdı

Son dönemlerde Doğu ve Güneydoğu'da patlak veren sokak eylemlerine ilişkin bir açıklama yapan Cübbeli Ahmet Hoca "Müslüman Kürt evlatlarımız bu örgüt tarafından kıtır kıtır kesiliyor" dedi. "EN ÇOK KÜRTLER MÜSLÜMAN" Konuşmasında PKK'ya yönelik sert eleşti

Cübbeli Ahmet Hoca PKK'ya saydırdı
Son dönemlerde Doğu ve Güneydoğu'da patlak veren sokak eylemlerine ilişkin bir açıklama yapan Cübbeli Ahmet Hoca "Müslüman Kürt evlatlarımız bu örgüt tarafından kıtır kıtır kesiliyor" dedi.
 
"EN ÇOK KÜRTLER MÜSLÜMAN"
 
Konuşmasında PKK'ya yönelik sert eleştirilerde bulunan Cübbeli "En çok Kürtler Müslüman, onların içine de gavurlar bunları musallat etti. Gariban Müslümanları perişan ediyorlar. 17 yaşında kurban dağıtan çocuğu öldürdü bunlar. Silahla tarıyorlar, ondan sonra tavandan atıyorlar, bıçak saplıyorlar, araba ile eziyorlar ve anne babası ayağındaki benden tanıyor. Bunlar din düşmanı" şeklinde konuştu.
 
"SAKALINIZLA BİRLİKTE KAFANIZI DA KESECEKLER"
 
"Bunlar güçlense hepimizi böyle keserler" diyen Cübbeli "Bunlar din düşmanları. Hey gidi sakalla sarıklı olup da PKK'yı destekleyenler, akıllı olun. Bunlar yönetimi bir ele alsınlar sakalınla birlikte kafasını da kesecekler" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler