Ç.Rizespor'da sıkıntı büyük

Bu sezon ligde oynadığı 14 iç saha maçından sadece 10 puan çıkartabilen Çaykur Rizespor, Süper Lig’de evinde en az puan toplayan takım oldu.İç sahada 14 maçta sadece 2 galibiyet ve 4 beraberlik alabilen Rizespor, buna karşı deplasman maçlarında 18 puan to

Ç.Rizespor'da sıkıntı büyük

Bu sezon ligde oynadığı 14 iç saha maçından sadece 10 puan çıkartabilen Çaykur Rizespor, Süper Lig’de evinde en az puan toplayan takım oldu.

İç sahada 14 maçta sadece 2 galibiyet ve 4 beraberlik alabilen Rizespor, buna karşı deplasman maçlarında 18 puan toplamıştı. Deplasman maçlarında topladığı puanlarla ayakta kalabilen Atmaca, bu hafta oynayacağı son derece kritik Karabükspor maçından alacağı puan veya puanlarla kaderini tayin edecek. Çaykur Rizespor, Karabükspor deplasmanından zaferle dönerek, kalan haftalarda sıkıntı yaşamak istemiyor. İç sahada rakiplerine cömertçe puan veren Karadeniz ekibinin evinde oynayacağı 3 maçı kaldı. Karabük deplasmanının ardından Trabzonspor’u ağırlayacak olan Yeşil-Mavili takım, daha sonraki süreçte evinde Akhisar ve Galatasaray’ı konuk edecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler