Ç.Rize transfer yapacak mı?

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, "Takımın gücünü artıracak bir oyuncu bulabilirsek kadromuza katabiliriz" dedi.Ferah, yaptığı açıklamada, yeni sezona Erzurum ve Avusturya'da yaptıkları kamp çalışmalarıyla hazırlandıklarını belirterek, "Ek

Ç.Rize transfer yapacak mı?

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, "Takımın gücünü artıracak bir oyuncu bulabilirsek kadromuza katabiliriz" dedi.

Ferah, yaptığı açıklamada, yeni sezona Erzurum ve Avusturya'da yaptıkları kamp çalışmalarıyla hazırlandıklarını belirterek, "Eksiklerimizi tespit ederek gidermeye çalıştık. Hazırlık maçlarıyla son durumumuzu görme şansımız oldu. Geçen sezondan iyi bir kadromuz var. Bu sezon yaptığımız transferlerle gücümüzü arttırdık. Yeni sezon için kadromuzu oluşturduk ama uzun süre katkı sağlayacağına inandığımız bir futbolcu daha kadromuza katabiliriz" diye konuştu.

Teknik direktör Mehmet Özdilek'in, kadrodan son derece memnun olduğunu dile getiren Ferah, "Hocamız, genç oyuncuların ise tecrübe kazanması için kiralık gitmesini uygun gördü. Transferde ise uzun vadede takıma katkı sağlayacak oyuncular istiyor. Biz de bu anlamda hocamızla aynı düşünceyi taşıyoruz. Önümüzde zamanımız var. Bu süre içerisinde takımın gücünü artıracak bir oyuncu bulabilirsek kadromuza katabiliriz" ifadesini kullandı.

Ferah, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Gençlerbirliği ile yapacakları maça, bir aksilik olmaması durumunda bütün oyuncuların hazır olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler