Coşkuyu yakalamak için saha çıkacağız

Haber61 – Spor Servisi – İstanbul’da oynanan G. Saray, Trabzonspor derbisi öncesi açıklamalarda bulunan Ersun Yanal, “ Futbolun geldiği nokta hepimizin malumu tribünlerin futbolu kucaklama ihtiyacı var. Geç ve dinamik bir kadromuz var benimde kendi stilim

Coşkuyu yakalamak için saha çıkacağız

Haber61 – Spor Servisi – İstanbul’da oynanan G. Saray, Trabzonspor derbisi öncesi açıklamalarda bulunan Ersun Yanal, “ Futbolun geldiği nokta hepimizin malumu tribünlerin futbolu kucaklama ihtiyacı var. Geç ve dinamik bir kadromuz var benimde kendi stilimle birlikte sahaya çıkacak oyunuyacağız evet 15 puanlık bir kaybımız var buda bizi daha çok kamçılıyor. Sorun yok başaracağız. Bugünden itibaren coşkuyu yakalayacağız. G. Saray güçlü rakip ama biz sahaya kazanmak için çıkacak bize her yer Trabzon demek için çıkacağız.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor