Constant'tan Yanal'a mesaj!

Trabzonspor'da Ersun Yanal tarafından üstü çizilen ve uzun süredir kadro dışı kalan Kevin Constant, Twitter'dan bir mesaj paylaştı. 27 yaşındaki futbolcu, “Bize her yer Trabzon. Oynamaya hazırım” ifadelerini kullandı.Antrenmanlardaki disiplinsiz davranışl

Constant'tan Yanal'a mesaj!

Trabzonspor'da Ersun Yanal tarafından üstü çizilen ve uzun süredir kadro dışı kalan Kevin Constant, Twitter'dan bir mesaj paylaştı. 27 yaşındaki futbolcu, “Bize her yer Trabzon. Oynamaya hazırım” ifadelerini kullandı.

Antrenmanlardaki disiplinsiz davranışlarının yanı sıra Gürcistan’ın Batum şehrinde bir gece kulübünde görüntülenmesinin ardından teknik direktör Ersun Yanal tarafından kadro dışı bırakılan Kevin Constant, Bordo-Mavililer’in ligdeki son 8 maçında da forma giymedi. Deneyimli teknik adamın bir türlü affetmediği Gineli futbolcu, sosyal medya paylaşım sitesi Twitter üzerinden teknik heyete mesaj gönderdi. 27 yaşındaki futbolcu, bir maç sırasında çekilen fotoğrafının üzerine, “Bize her yer Trabzon. Oynamaya hazırım” yazdı.

Ersun hoca, kadro dışı bıraktığı dönemde Constant’ı takımdan ayrı çalıştırıyor ve sadece düz koşu yapmasını istiyordu. Fakat geçtiğimiz hafta tarafların arasındaki buzların eridiği ortaya çıkmıştı. Yanal, sadece düz koşu yaptırdığı Constant’ı önce takımla çalışmalara dahil etmiş, ardından da çift kale maçta forma şansı vermişti. Bu yaşananların ardından doğal olarak “Constant affediliyor mu?” sorusu akıllara gelmişti. (FANATİK)

 

fft30mm3646947.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler