Constant neden yok? İşte cevabı...

Sahasında Kasımapaşa ile berabere kalan Trabzonspor'da kadroya alınmayan Constant'ın neden oynatılmadığı ortaya çıktı.Spor61'in haberine göre Hafta içinde sakatlığı olduğu iddia edilen Gineli futbolcunun bambaşka bir sebepten dolayı kadroya alınmadığı bel

Constant neden yok? İşte cevabı...

Sahasında Kasımapaşa ile berabere kalan Trabzonspor'da kadroya alınmayan Constant'ın neden oynatılmadığı ortaya çıktı.

Spor61'in haberine göre Hafta içinde sakatlığı olduğu iddia edilen Gineli futbolcunun bambaşka bir sebepten dolayı kadroya alınmadığı belirtildi. Constant'ın teknik direktör Vahid Halilhodzic ile tartışmaya girdiği ve sözlü kavga ettiği öne sürüldü. Bu sebepten dolayı yetenkli futbolcunun kadroya alınmadığı iddia edildi.

Bilindiği gibi daha önce yine futbolcularla tartışma yaşayan hatta sezon açılışına bile katılan Malouda'yı da bu sebepten dolayı takımdan gönderen Halilhodzic'in Constant hakkında da katı bir karar uygulayıp uygulamayacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler