Constant için top yönetimde

UEFA Avrupa Ligi rövanş mücadelesinde Napoli ile karşılaşan Trabzonspor'da Kevin Constant mücadelede süre alamamasının ardından Ersun Yanal'a tepki göstermişti. Twitter hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafa "Neden buradayım bilmiyorum? Çünkü! Bilmiyorum?

Constant için top yönetimde

UEFA Avrupa Ligi rövanş mücadelesinde Napoli ile karşılaşan Trabzonspor'da Kevin Constant mücadelede süre alamamasının ardından Ersun Yanal'a tepki göstermişti. Twitter hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafa "Neden buradayım bilmiyorum? Çünkü! Bilmiyorum? Ya da? Bilmiyorum" yorumunu yazan Gineli oyuncunun kadro dışı kaldığı iddia edilmişti.

Konu hakkında konuşan Ersun Yanal, ''Constant'a Çarşamba gününe kadar izin verdik. Mazeretini bildirecek. Sonrasında ise yönetim kurulu kendisi hakkında kararı verecek. Disiplinsizlik kavramı genel bir kavram. O da bu genel kavramda oldukça disiplinsiz bir oyuncu. Sadece bana karşı değil. Trabzonspor'un oyuncusu böyle olmamalı'' açıklamasında bulundu.

Ersun Yanal, Kevin Constant konusundaki son kararı yönetime bırakırken, yıldız oyuncu hakkında kendisinin de bir rapor hazırladığı bildirildi. Bu raporda Gineli oyuncu için olumlu bir durumun olmadığı ve Yanal'ın Constant'ın yeteri kadar çalışmamasından dolayı dertli olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor