Cizre'de Öcalan'a özgürlük mitingi

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde düzenlenen 'Abdullan Öcalan'a özgürlük' mitingine yüzlerce kişi katıldı. Mitingde, PYD Eşbaşkanı Asya Abdullah ve HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, birer konuşma yaptı.Mitingin yapıldığı Çarkendal Meydanı'na sabahın erk

Cizre'de Öcalan'a özgürlük mitingi

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde düzenlenen 'Abdullan Öcalan'a özgürlük' mitingine yüzlerce kişi katıldı. Mitingde, PYD Eşbaşkanı Asya Abdullah ve HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, birer konuşma yaptı.

Mitingin yapıldığı Çarkendal Meydanı'na sabahın erken saatlerinde yüzlerce kişi, rengarenk yöresel kıyafetlerle akın etti. Miting alanı Öcalan, YPG, YPJ, HPG, YJA-STAR ve PKK'lıların fotoğrafları asıldı.

Abdullah Öcalan'ın posteri ve KCK ile PKK'nın bez payçaları meydana yakın binalara ve platforma asıldıgı mitingde, Kürtçe ve Türkçe yazılı dövizler taşındı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler