Cizre’de hendekler kapatılmaya başlandı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'nın gençlik yapılanması tarafından daha önce 3 mahallede kazılan hendekler, belediye ekipleri tarafından kapatılmaya başlandı. İlk olarak Sur Mahallesi Nusaybin Caddesi'nden ara mahallelere giden sokak başlarında açılan hende

Cizre’de hendekler kapatılmaya başlandı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'nın gençlik yapılanması tarafından daha önce 3 mahallede kazılan hendekler, belediye ekipleri tarafından kapatılmaya başlandı. İlk olarak Sur Mahallesi Nusaybin Caddesi'nden ara mahallelere giden sokak başlarında açılan hendek kapatma çalışmalarını HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız da takip etti.

Cizre'de 6-7 Ekim tarihlerinde yaşanan olaylardan sonra PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Harekatı (YDG-H) üyeleri tarafından Nur, Cudi, Sur ve Yafes mahallerinin değişik yerlerinde güvenlik güçlerinin mahalleye girmesini engellemek için kazılan hendekler bugün akşam saatleri üzeri kapatılmaya başlandı. İlk olarak Sur Mahallesi Nusaybin Caddesi'nden ara mahallelere giden sokak başlarında açılan hendek kapatma çalışmaları belediyeye ait iş makineleri ile kapatılırken, HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, Cizre Belediye Eş Başkanı Kadir Konur ve DBP'li yöneticiler de orada hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler