Çirkeflik Fener'in suyunda var!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal takımına çok çabuk alıştı.Trabzonspor karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluş mikrofonların açıklamalarda bulunan Kartal, Trabzon'a taş atarak" 1 gol atsaydık Trabzonspor ne yapacaktı" dedi. İŞTE KARTAL'IN SÖZLER

Çirkeflik Fener'in suyunda var!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal takımına çok çabuk alıştı.

Trabzonspor karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluş mikrofonların açıklamalarda bulunan Kartal, Trabzon'a taş atarak" 1 gol atsaydık Trabzonspor ne yapacaktı" dedi. 

İŞTE KARTAL'IN SÖZLERİ...

"Oyuncularım bahsetti, bugüne kadar Trabzon'da oynadığımız en kötü zeminde oynadık. Takımımız bugün sahada futbol oynamaya çalıştı. Oynamaya çalışan bizdik. Ama Trabzonspor takımının, Vahid hocanın Cezayir takımındaki felsefesini biliyorduk. Kontraya yakın sonuca gideceklerini biliyorduk. Kale içinde bize pozisyon vermediler"

"Açılmadılar, gerçekten açılmadılar. üzerimize çekmeye çalıştık. Ama defansın arkasında koşular yapması gereken oyuncularımız yapamadı, alan bulamadı. Sahanın da kötü olmasından dolayı, bizim kontrolümüzde olmasına rağmen gol bulamadık. Acaba 1 gol atsak maç nasıl bir hal alacaktı, onu da düşünmemiz lazım. Biz Trabzon gibi zor bir deplasmandan bir puan aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

"Oyun içerisinde zaman zaman değişiklikler yapıyoruz. Rakibi şaşırtmak için ve taktiksel anlamda bazı değişiklikler yapıyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor