Cinnet getiren kadın annesini ve kızınıöldürdü

Kayseri'de cinnet getiren bir kadın, 9 ay önce dünyaya getirdiği kızını ve 61 yaşındaki annesini bıçaklayarak öldürdü.Dün gece yarısı meydana gelen olayda, cinnet getiren 35 yaşındaki kadın 9 ay önce dünyaya getirdiği kızını ve 61 yaşındaki annesini bıçak

Cinnet getiren kadın annesini ve kızınıöldürdü

Kayseri'de cinnet getiren bir kadın, 9 ay önce dünyaya getirdiği kızını ve 61 yaşındaki annesini bıçaklayarak öldürdü.

Dün gece yarısı meydana gelen olayda, cinnet getiren 35 yaşındaki kadın 9 ay önce dünyaya getirdiği kızını ve 61 yaşındaki annesini bıçaklayarak öldürdü. Edinilen bilgiye göre olay, gece saat 02.00'da Melikgazi ilçesine bağlı Kılıçaslan Mahallesi Mümin Sokak'taki Aktaşlar apartmanının zemin katındaki dairede meydana geldi. Kocasıyla boşanma aşamasında olduğu iddia edilen 35 yaşındaki D.Ç.'nin cinnet geçirdiği ve 9 ay önce dünyaya getirdiği 9 aylık kızı Z.Ç. ile annesi 61 yaşındaki H.B.'yi bıçakladığı öğrenildi. Anne H.B., kızının bıçak darbeleri sonrasında olay yerinde hayatını kaybederken, 9 aylık Z.B. ağır yaralı olarak Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Küçük Z.B. bugün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

Cinnet getiren anne D.Ç.'nin olay sonrasında gözaltına alındığı ve Kayseri Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bildirildi.

Cinnet getiren kadın annesini ve kızınıöldürdü

Cinnet getiren kadın annesini ve kızınıöldürdü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler