CHP'nin Trabzon adaylarının karnesi

Haber61 – Seçime Doğru – CHP’de Trabzon’da inişli çıkışlı seçim dönemleri geçirmiştir. Son dönemler CHP’de küçük oy erimeleri gerçekleşti. 7 haziran seçimlerinden sonra CHP, Trabzon’da listelerdeki değişiklikleri gerçekleştirdi. Hem adayların yerlerini he

CHP'nin Trabzon adaylarının karnesi

Haber61 – Seçime Doğru – CHP’de Trabzon’da inişli çıkışlı seçim dönemleri geçirmiştir. Son dönemler CHP’de küçük oy erimeleri gerçekleşti. 7 haziran seçimlerinden sonra CHP, Trabzon’da listelerdeki değişiklikleri gerçekleştirdi. Hem adayların yerlerini hem de yeni isimler ile seçim yarışına girdi.

CHP’nin 1 numarası Haluk Pekşen, hiçbir zaman seçmenden çok bürokrasi ile atışması sayesinde gündemdeki yerini korudu. Diğer partilerin toplamı kadar konuşulan Pekşen, hem sokakta oy istedi hemde diğer partiler ile siyasi tartışmaları girdi. Nasıl olurda Trabzon’da sandığa bu durum yansır yarın görülecek.

Eski il başkanı Yavuz Karan, ikinci sıraya yerleşti. Bu sıralamaya oturan Karan, o vakitten sonra hiç durmadan koştu çalıştı. Kendi seçim bölgesi Akçaabat’ta bayrağı devir altı ve kendi köylüsüne, komşusundan destek istedi. Karan görülüyor ki, ilçesinden desteği almış durumda.

Üçüncü sıra adayı Ahmet Kaya, her zaman kendisini sevdiren bir isim oldu. CHPliler dışında da diğer partilerin sevgisini alan Ahmet Kaya, Trabzon’da CHP’ye çok şey kattı. Bu seçimde CHP’nin sıralamada en çok konuşulan ismi de o oldu.

CHP’nin seçim sonuçlarına göre, nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

ak-parti-001.jpgmhpp-001.jpg

                             hdp-001.jpg

Değerli Okurlar yarın önce Trabzon ve Karadeniz bölgesi olmak üzere tüm Türkiye’nin seçim sonuçlarını Haber61’den takip ede bilirisiniz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler