CHP'nin o vaadi Trabzon’dan!

CHP’nin seçim bildirgesinde yer alan ve büyük yankı uyandıran Emekliye bayramlarda iki maaş ikramiye verilmesi teklifinin fikir babasının Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubelerinin olduğu ortaya çıktı.CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun seçim bildirgesi

CHP'nin o vaadi Trabzon’dan!

CHP’nin seçim bildirgesinde yer alan ve büyük yankı uyandıran Emekliye bayramlarda iki maaş ikramiye verilmesi teklifinin fikir babasının Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubelerinin olduğu ortaya çıktı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun seçim bildirgesinde yer aldıktan sonra  büyük yankı uyandıran Emekliye Bayramlarda iki maaş verilmesi  fikrinin sahibi Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubeleri Başkanı Burhan Bayraktar konu hakkında ilk kez konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na İstanbul’da yapılan bir toplantıda bu öneriyi kendilerinin getirdiğini açıklayan Başkan Bayraktar, "CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul'da yaptığımız toplantıda iki maaş teklifini Trabzon Şubesi olarak biz yaptık. Kendisi de bunun için bir çalışma yaptırdı. Ardından da bizim önerimizi CHP’nin Seçim Beyannamesine koydurdu. Noterden de tasdik ettirdi. Emekliler de  bu işe inandı. Müthiş bir heyecan var. Bu paranın Kaynağı nerede diye soranlara ise israftan kaynak bulunur yanıtını veriyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam