CHP'li vekil adayı kazada yaralandı

CHP Kırıkkale Milletvekili 1'inci sıra adayı Av. Murat Çakırca'nın da içinde bulunduğu otomobil, seçim çalışmasından dönerken kaza geçirdi. Takla atan otomobilde Çakırca ile beraberindeki 3 kişi yaralandı.Kaza, Kırıkkale- Kırşehir Karayolu'nun 5'inci kilo

CHP'li vekil adayı kazada yaralandı

CHP Kırıkkale Milletvekili 1'inci sıra adayı Av. Murat Çakırca'nın da içinde bulunduğu otomobil, seçim çalışmasından dönerken kaza geçirdi. Takla atan otomobilde Çakırca ile beraberindeki 3 kişi yaralandı.

Kaza, Kırıkkale- Kırşehir Karayolu'nun 5'inci kilometresinde meydana geldi. Raşit Canyurt idaresindeki 06 S 4808 plakalı otomobil ile Karaahmetli köyünde seçim çalışmalarına katılan CHP Kırıkkale 1'inci sıra Milletvekili adayı Av. Murat Çakırca’nın da içinde bulunduğu otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu konroldan çıkarak takla attı. Otomobilde bulunan Çakırca ile birlikte şoför Raşit Canyurt, Mehmet Ercan ve Rıza Altınkaya yaralandı. Kırıkkae Yüksek İhtisas ve Tıp Fakültesi hastanelerinde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi süren CHP Kırıkkale Milletvekili 1'inci sıra milletvekili adayı Av. Murat Çakırca, "Karaahmetli köyünden seçim çalışması yaparak Kırıkkale'de bir radyo programına katılmak için dönerken Hurdalık işletmesi tarafından bir TIR'ın aniden önümüze çıkması üzerine şoför arkadaşın aniden direksiyonu kırması sonucu takla attık. Nazar mı deydi. Yoksa başka bir şey mi oldu. Sadece şu kadarını söyleyeyim siyaset de yada insanlar hizmet yolunda her an başlarına bir şey gelebiliyor” dedi.

Murat Çakarcı’nın kaza yapması haberi üzerine CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal, ilçe Başkanı Mehmet Uysal ve partililer hastaneye akın ettiler.

chp-kirikkale-milletvekili-adayi-cakirca-kazada-yaralandi_7083_dhaphoto3.jpg

chp-kirikkale-milletvekili-adayi-cakirca-kazada-yaralandi_7083_dhaphoto6.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler