CHP’den Soylu’ya çok sert gönderme

AK Parti’nin Trabzon’daki İl Kongresi’ne katılan daha sonra CHP’yi eleştiren Süleyman Soylu’yu protesto ederek salonu terk eden CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan’dan olay sözler…CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyma

CHP’den Soylu’ya çok sert gönderme

AK Parti’nin Trabzon’daki İl Kongresi’ne katılan daha sonra CHP’yi eleştiren Süleyman Soylu’yu protesto ederek salonu terk eden CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan’dan olay sözler…

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun önceki gün gerçekleştirilen kongrede CHP’ye yönelik sözlerinin kabul edilemez olduğunu söyledi. Soylu’nun, “Kılıçdaroğlu gelsin de kongre nasıl yapılır görsün. Düğün salonlarında kongre yapanlar birlik ve beraberlik içerisinde vakur bir kongre nasıl yapılır gelsin görsünler” ifadelerinin nezaketten yoksun olduğunu kaydeden İl Başkanı Karan, “Biz nezaketen davet edilen yere gittik. Kongrelerde dilek temennilerde partiler eleştirilebilir. Parti politikaları anlatılır. Ama misafirler varken açılışta CHP’ye düğün salonlarında kongre yapıyor demek yanlıştır” diyerek sitem etti.

Karan ardından çok sert yüklenerek, “Biz en son 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda Kongre yaptık. Süleyman Soylu talihsiz cümle kullanarak bu da Kılıçdaroğlu’na kapak olsun dedi. Bende arkadaşlarımla bu olayı protesto ettim. Kendi partisini AK Parti’ye peşkeş çeken birinin CHP’yi eleştirebilmesi için abdest alıp konuşması lazım. Kimseye pabuç bırakmayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset