CHP'den Baransu ve Karaca'ya ziyaret

CHP Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre, CHP Cezaevi Komisyonu, cezaevlerinde tutuklu veya hükümlü bulunan 22 gazeteciyi ziyaret etme kararı aldı. Karar çerçevesinde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, i

CHP'den Baransu ve Karaca'ya ziyaret
CHP Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre, CHP Cezaevi Komisyonu, cezaevlerinde tutuklu veya hükümlü bulunan 22 gazeteciyi ziyaret etme kararı aldı.
 
Karar çerçevesinde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, ilk olarak gazeteciler, Erol Zavar, Hatice Duman, Mehmet Baransu, Hidayet Karaca ve Sami Tunca'yı kaldıkları cezaevlerinde ziyaret etti. 
 
Ziyaretlere ilişkin rapor hazırlandı. Komisyonun gazetecileri ziyareti önümzdeki günlerde de sürecek ve raporlaştırılıp kamuoyu ile paylaşılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler