CHP'de istifa depremi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, Başkan Yardımcıları Erdal Geçit, Burhan Tanrıöver, İl Sekreteri Müjgan Bilen ve Yönetim Kurulu Üyesi Sadettin Koyun, milletvekili aday adayı olmak için Gaziantep İl Başkanlığı’ndaki görevle

CHP'de istifa depremi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, Başkan Yardımcıları Erdal Geçit, Burhan Tanrıöver, İl Sekreteri Müjgan Bilen ve Yönetim Kurulu Üyesi Sadettin Koyun, milletvekili aday adayı olmak için Gaziantep İl Başkanlığı’ndaki görevlerinden istifa etti.

İstifa haberi CHP İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın açıklamasıyla CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ tarafından duyuruldu.

Gökdağ yaptığı açıklamada, “12 Mayıs 2012′ de gerçekleştirilen İl Kongresinde yapılan seçimle arkadaşlarımla birlikte İl Başkanlığına seçildim. CHP Gaziantep İl Başkanı olarak görevde bulunduğumuz 2,5 yıl içerisinde yol arkadaşlarımla birlikte iki önemli seçimi geride bıraktık.

Bu seçimlerde başarılı olabilmek için tüm örgüt birimleri ile bütün gayretimizle çalıştık. Gaziantep’te örgütümüzü CHP’nin başarısı dışında her türlü tartışmadan uzak tutmaya çalıştık ve üye sayımızı büyük oranda arttırdık. Göreve geldiğimiz günden bu yana birlik ve beraberlik içerisinde CHP iktidarı için arkadaşlarımla birlikte bütün zor koşullara rağmen yılmadan mücadele ettik. Partimizin yaklaşan genel seçimler öncesi yayınladığı genelgeye göre milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin 25 Aralık 2014 tarihine kadar istifa etmeleri gerekiyor. Bu genelgeye uygun olarak Milletvekilliği Aday Adaylığı düşüncesiyle ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımdan Müjgan Bilen, Erdal Geçit, Ahmet Burhan Tanrıöver ve Sadettin Koyun şuanki görevlerimizden istifa ettiğimizi tüm kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

Partimizin bundan sonra CHP iktidarı için bize vereceği her görevi yerine getirmek için tüm gayretimizle çalışacağımızın bilinmesini isteriz. Bundan sonraki siyasi çalışmalarımız, kişisel beklentiden daha çok; barışın, kardeşliğin, herkesin mutlu ve huzurlu olduğu bir Türkiye için olacaktır.

Büyük onur duyarak yaptığımız Gaziantep İl Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevi süresince bize her türlü desteği veren yol arkadaşlarımıza ve tüm Gaziantep örgütüne teşekkür ediyor, bizden sonraki çalışmalar için her zaman yanlarında olacağımız sözü ile arkadaşlara başarılar diliyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler