CHP Trabzon: İstediğimiz sonucunu alamadık

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun,  partisinin Trabzon'da bir milletvekili çıkarmayı garantilediğini söyledi. Uzun,  yaptığı açıklamada, milletvekili genel seçimlerinde sonucun istedikleri gibi olmadığını belirterek, ''Parti genel programımız, seçim bild

CHP Trabzon: İstediğimiz sonucunu alamadık
CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun,  partisinin Trabzon'da bir milletvekili çıkarmayı garantilediğini söyledi.
 
Uzun,  yaptığı açıklamada, milletvekili genel seçimlerinde sonucun istedikleri gibi olmadığını belirterek, ''Parti genel programımız, seçim bildirgemiz çok güzeldi ama Trabzon'da istediğimiz sonucu alamadık. Yarından itibaren yeni seçim dönemine giriyoruz'' dedi.
 
Trabzon'da oy işleminin tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Uzun, ''Sandıkların yüzde 95'i açıldı. Mevcut sonuçlara göre partimiz Trabzon'da 1 milletvekilini TBMM'ye göndermeyi garantilemiştir. İnşallah milletvekili arkadaşımız, ilimizi en güzel şekilde temsil edecektir. Şimdiden kendisini kutluyor, başarılar diliyorum'' diye konuştu.
 
CHP, Trabzon'dan 1. sıra adayı Haluk Pekşen'i aday göstermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler