CHP Lideri Trabzon'da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Giresun’da bu akşam katılacağı iftar organizasyonu için öğle saatlerinde özel uçakla Trabzon’a geldi. Ankara’dan özel uçakla saat 13.45’de Trabzon’a gelen Kılıçdaroğlu’nu havalimanında CHP Trabzon Milletvekili Volkan

CHP Lideri Trabzon'da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Giresun’da bu akşam katılacağı iftar organizasyonu için öğle saatlerinde özel uçakla Trabzon’a geldi. 

Ankara’dan özel uçakla saat 13.45’de Trabzon’a gelen Kılıçdaroğlu’nu havalimanında CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, İl Başkanı Yavuz Karan, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ile partililer karşıladı. Karşılama sonrasında parti otobüsüyle Trabzon’da kısa bir şehir turu atan Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş caddesi, Atatürk Alanı ve Gazipaşa caddesi güzergahında vatandaşları selamlayarak Giresun’a hareket etti.

Kılıçdaroğlu’nun Giresun yolu üzerindeki Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde parti otobüsünden kısa bir konuşma yapması ve ardından Giresun’un Piraziz ilçesine geçmesi bekleniyor.

ad465bb9be385b3957aaa28ba4ab0c70.20140724175439.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler