"CHP İle HDP’nin Birbirinden Farkı Yok"

AK Parti Ordu İl Yönetim Kurulu, parti binasında AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk başkanlığında toplandı. Yönetim Kurulu üyeleri toplantıda, yeni dönemde Ordu'da yapılacak çalışmaları ve parti politikalarını değerlendirdi. Toplantıda konuşma yapan AK

"CHP İle HDP’nin Birbirinden Farkı Yok"

AK Parti Ordu İl Yönetim Kurulu, parti binasında AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk başkanlığında toplandı. Yönetim Kurulu üyeleri toplantıda, yeni dönemde Ordu'da yapılacak çalışmaları ve parti politikalarını değerlendirdi.

Toplantıda konuşma yapan AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, ülke gündemini değerlendirdi. Çanak, konuşmasında HDP ile CHP'yi eleştirerek, "TBMM'de şahit olduğumuz en önemli ayrıntı şudur ki, aslında CHP ve HDP'nin birbirinden hiç farkı yok. İkisi de ülke menfaatine olan bir şeyi istemiyor, ikisi de ülkenin gelişmesini, önünün açılmasına hep takoz oluyorlar. Bu zihniyetler eski Türkiye'nin vesayet sistemini devam ettirmek istiyor. Yıllarca devleti yönetme ayrıcalığını şimdi de Yeni Türkiye aşamasında elde etmek isteyenler türlü çabalara girişmekte, kimi terör örgütünün arka bahçesi olmakta, kimi ülkesinin Cumhurbaşkanına galiz sözler sarf etmekte ve ülkesini başka ülkelere şikayet etmektedir. Eski Türkiye'yi devam ettirmek isteyenler şunu iyi bilmelidir ki, Yeni Türkiye'nin felsefesini, gerekçesini ve meşruiyetini artık iyice kavramalıdırlar" diye konuştu.

"CHP VE HDP TERÖR ÖRGÜTÜNE LAF KONDURMUYOR"

Terör belasından kurtulmak için asker ve polisin büyük gayret gösterdiği bir aşamada her iki partinin de terör örgütüne en küçük bir suçlama getirmediğini ileri süren Çanak şöyle konuştu:

"Son günlerde akademisyeni, sanatçısı, sivil toplum örgütleri, hep devleti suçluyorlar. Cani, çocuk katili terör örgütüne tek kelime etmiyorlar. Hep aynı yerden besleniyorlar. Kökü dışarıda olan, içeride maşaları ile ülkemizi bölmeye parçalamaya çalışıyorlar. Türkiye Cumhuriyeti devletinin kararlılığı, asker ve polislerimizin başarılı operasyonları, bir parti ülkesinin geri kalmasını ister mi? Bir parti ülkesinin milli çıkarlarını başka bir ülkeye sır eder mi? Bir parti ülkesinin bölgesinde söz sahibi olmasından rahatsız olur mu? Evet, CHP ve HDP rahatsız oluyor. TBMM'de ne zaman ülkemizin milli çıkarlarına dair bir kanun gelse engellemek için ellerinden geleni yapıyorlar ama ne yapsalar nafile Yeni Türkiye'nin kurulmasını engelleyemeyecekler."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler