CHP Artvin’de birinci,Türkiye’de iktidar olacak…

CHP Artvin İl Örgütü 19 Nisan 2015 pazar günü CHP Genel Merkezinin aday tanıtımı ve programını açıklamasının ardından Artvin’de seçim çalışmalarına start vermeye hazırlanıyor. 21 Nisan 2015 salı günü CHP 1.sıra Artvin Milletvekili adayı Av.Uğur Bayraktuta

CHP Artvin’de birinci,Türkiye’de iktidar olacak…

CHP Artvin İl Örgütü 19 Nisan 2015 pazar günü CHP Genel Merkezinin aday tanıtımı ve programını açıklamasının ardından Artvin’de seçim çalışmalarına start vermeye hazırlanıyor. 21 Nisan 2015 salı günü CHP 1.sıra Artvin Milletvekili adayı Av.Uğur Bayraktutan ve 2. Sıra Milletvekili adayı Musa Ulutaş’ın Artvin il sınırına girişte (Kıyıcık köyü) büyük bir coşku ile karşılaması bekleniyor.

CHP İl Başkanı Ali Yücel Kurt’un önderliğinde 2015 genel seçimlerine girecek olan CHP Artvin örgütü oldukça iddialı. Ali Yücel Kurt; “7 Haziran’da CHP Artvin’de birinci parti, Türkiye’de de iktidar olacaktır. Biz bu doğrultuda çalışmalarımıza süratle başlıyor ve 21 Nisan salı günü İl sınırında İktidarımızın Bakanını ve Milletvekillini büyük bir coşku ile karşılamayı planlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

CHP YDK BAŞKANI BAYRAKTUTAN; AKP DÜZENİNE DUR DİYECEK TEK GÜÇ CHP’DİR.

CHP’nin Artvin 1. sıra Milletvekili adayı Uğur Bayraktutan partinin ağır topları arasında yer alıyor. Partinin Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı olan Uğur Bayraktutan 2011 Genel seçimlerinde Artvin tarihinin en yüksek oyunu alarak Ankara’ya gitmişti. Bayraktutan, “2011 seçimlerinde CHP Artvin’in genel seçim tarihinde en yüksek oyunu almıştır. 2015 seçimlerinde bu rekoru Artvin’de birkez daha egale edeceğiz. CHP’yi hem Artvin’de hem Türkiye’de birinci parti yapacağız. İnsanlarımız yorgun. 12 yıllık AKP iktidarının faşist baskıları karşısında yorulmuş, ekonomik politikaları sonucunda bitkin hale gelmiştir. Geçinemiyenler, kendisi veya çocuğu işsiz olanlar, AKP’nin politikalarında rahatsız olanlar bu düzene dur demek zorunda. AKP düzenine dur diyecek en büyük güçde Türkiye Cumhuriyetini kuran, kurtuluşun ve kuruluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisidir. O nedenle 7 Haziran 2015 Pazar günü tüm vatandaşlarımız Ülkemizi bu karamsar tablodan kurtarmak için AKP’ye yeter artık dur demek için CHP’ye oy vermelerini öneriyorum” ifadelerine yer verdi.

haber1.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler