Cezayir Türk bayraklarıyla donatıldı

Resmi temaslarda bulunmak üzere Cezayir’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiği güzergahlar Türk bayraklarıyla donatıldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Cezayir’de caddelere hem Türk hem de Cezayir bayrakla

Cezayir Türk bayraklarıyla donatıldı

Resmi temaslarda bulunmak üzere Cezayir’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiği güzergahlar Türk bayraklarıyla donatıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Cezayir’de caddelere hem Türk hem de Cezayir bayrakları asıldı. Yol boyunca asılan Türk ve Cezayir bayraklarının yan yana olması da dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaretinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım ile kalabalık bir heyet eşlik ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler